kvinna med mörkt hår och fina ögonbryn

Microbladingutbildning

Lär dig allt om microblading på vår utbildning. Du lär dig 3D tatuering av ögonbryn och kan ge dina kunder snygga ögonbryn som varar länge.

Innehållet i vår utbildning inom microblading

Utbildningen i microblading tar 5 dagar. Under dessa 5 dagar får du kunskap om microblading, om kosmetisk tatuering, hygien och om ögonbryn i stort. I utbildningen ingår också kundbemötande och vi ger kunskap i hur kunderna kan förbereda sig inför tatueringen samt eftervården av ögonbryn.

Du får dessutom 6 månaders support så att du ska känna dig trygg att erbjuda detta till dina kunder. Till sist får du även ge microblading till modeller och göra det på riktigt.

Vad är microblading?

Microblading är en mikrobladteknik som även kallas 3D tatuering, det finns även 6D tatuering eller eyebrow embroidery. Det är en form av kosmetisk tatuering. Vill du kunna ge dina kunder snygga ögonbryn som inte bara försvinner vid första bästa ansiktstvätt är microblading det du bör kunna erbjuda kunderna.

Vad är fördelen med microblading?

Innan microblading kom tatuerades streck som ögonbryn, vilket inte såg särskilt naturtroget ut. Med Microblading blir det istället små, små streck som tillsammans bildar fina ögonbryn som ser naturliga ut. De varar också länge på grund av att microblading är en kosmetisk tatuering av ögonbryn.

Många kunder vill kunna få microblading på nästan alla skönhetssalonger. För att möta detta behov är kunskap ett måste. Går du vår microbladingutbildning så kommer du att kunna erbjuda detta till dina kunder och de får snygga ögonbryn som sitter i länge.

Gå vår utbildning i microblading så du kan erbjuda detta till dina kunder. Ta kontakt, boka in din utbildning!

Har du frågor eller vill du boka plats på vår microbladingutbildning?