ung kvinna med fina ögonbryn

Magic Shading utbildning

Lär dig Magic Shading av ögonbryn med vår utbildning. Efter avslutad utbildning kan du ge dina kunder fina och snygga ögonbryn som varar länge. Du kommer också lära dig skillnaden mellan microblading och Magic Shading av ögonbryn.

Magic Shading utbildningen pågår i 4 dagar, varav 2 dagar läggs på ögonbryn och 2 dagar på läpptatuering. I utbildningen ingår ett startkit. Till sist får du en modell för ögonbryn och en för läpptatuering.

Vad är Magic Shading för ögonbryn?

När du ger dina kunder Magic Shading använder du ett pulver och kan ge ögonbrynen en skuggning från ljust till mörkt, på ett annat sätt än Microblading. Ögonbrynen får då en mer jämn yta och utseende och många anser att Magic Shading är snyggare än microblading – men det är förstås en smaksak. Huvudsaken är att du ska kunna erbjuda dina kunder båda delarna av kosmetisk tatuering av ögonbryn.

Vilka är fördelarna med Magic Shading?

Till en början kommer inte kunderna se någon stor skillnad mellan microblading och Magic Shading, men allt eftersom tiden går, kommer skillnaderna mellan de båda olika teknikerna att synas. En effekt mellan microblading och Magic Shading är att efter ett tag kommer ögonbrynen se mer naturliga ut än när du använder microblading.

Kunderna kommer att se de små skillnaderna mellan de olika teknikerna. Vilket som kunderna föredrar beror på tycke och smak, men även på om vilka färger som kunden har i ansiktet. Med Magic Shading kan kunder med mycket ljus hy att dra större fördelar, medan mörka personer inte kommer att se så stor skillnad.

Gå vår utbildning i Magic Shading så att du kan erbjuda ett större tjänsteutbud för dina kunder. Ta kontakt och boka in dig på några av våra utbildningar!

Går du vår utbildning i Magic Shading kan du sedan erbjuda dina kunder ett större utbud av kosmetisk tatuering av ögonbryn.